[vc_row][vc_column][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_54241″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(40,40,40,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

انواع نمایشگاه ها

[/cz_title][cz_gap height=”35px”][vc_column_text]

نمایـشگاههـا با افـزایش تـولیـد و تنـوع محصولات رونـق بیشتری پیـدا کـرده و تبدیل به یـکی از مـوثـرتریـن ابـزار بـازاریـابـی ( مارکتینگ ) با احتساب هزینه های انجام شده و نتـایج بوجود آمده شد. زیرا نمایشگاه ها مرکز حضور مشتریان بالفـعل بوده که به قصد خرید و ایجاد ارتباطات تجاری در مکان نمایشگاه حاضر شده اند که در شرایط غیر نمایشگاهی اخذ این نتایج با هزینه های زیاد و صرف زمان زیادی مقدور مـی باشد. نمایشگاه ها در طی زمـان و پیشرفت سریع تکنـولوژی و نیاز معرفی محصولات به مشتریان هر روز تغییر شکل داده و با هدف ایجاد ارتباط موثرتر بین عرضه کننده و خریدار از نمایشگاه های عمومی به طرف نمایشگاه های تخصصی و فوق تخصصی حرکت کردند.

نمایشگاه های عمومی

همانطور که از عنوان نمایشگاه مشخص می باشد این نمایشگاه ها مختص صنـعت خاصی نبوده و عموم کالاهای مصرفی و سرمایه ایی از صنایع مختـلف به نمایش گذاشته می شود. متـراژ نمایشــگاه زیاد بوده و بازدیدکننده از هر صنعتی و با صرف زمان زیادی می توانند به کالاهای مورد نظر خود دسترسی پیدا بکنند. معمـولا در این نوع نمایشگاهها ارتبـاط موثر بین فعالان یک صنعت به میزان کــمتری اتفاق می افتــد. این نوع نمایشگاه در ایران سالانه تا سال 1379 برگزار و پس از آن تبـدیل به نمایشـگاه های تخصصـی گردید.  با پیشرفت علم و تکنولوژی این نمایشـگاه ها به نمایشـگاه های تخصصی تبـدیل شدند تا در حـداقل زمان ارتبـاط بیشـتر و موثر بیـن فعالان موضوع نمایشگاهی ایجاد شود.

نمایشگاه های تخصصی

همانطـور کـه عنوان شد این نوع نمایشـگاه ها پـس از رشـد روزافـزون تنوع محصولات و خدمات و با هدف ایجاد ارتباط بین فعالان یک صنعت خاص که می تواند عامل رشد و تعالی آن صنعت را در پی داشته باشد ایجاد شد.

در این نمـایشگـاهها فقط کـالاهای مـوضوع نمایشـگاه در معرض دید بازدیدکـنندگان قرار میگیرد و اصولا بازدیدکـنندگان مرتبط با صنعت می باشند. این نمایشگاهها محلی و یا بین المللی برگزار می شود.

نمایشـگاه های تخصصی محل حضـور کلیه فعالان مرتبط با صنعت موضوع نمایشگاه نظیر تولیدکنندگان، واردکنندگان، پخش کنندگان، مصرف کنندگان، اتحادیه ها، دانشگاهها و …  می باشد که این باعث تبادل افکار، همافزایی و هموار ساختن بستر رشد همان صنعت می شود.

البتـه برای اثـربخشـی یک نمایشـگاه تخصصی عملـکرد و اهـداف برگـزاری مجـری نمایشـگاه دارای اهمـیت می باشد. شرکـت ها قـبل از حضور در یک نمـایشگاه تخصصی باید گزارش دوره های قبل آن نمایشگاه، روشها، سیاست های عملکردی مجری، اهداف برگزاری نمایشگاه را مورد بررسی قرار دهند. درغیر اینصورت غیر از هـدر رفـت هزیـنه های مشـارکت در آن نمایشـگاه، به دلیل عملکرد ناموفق مجری مشتریان هدف آن صنعت، نمایشگاهها را بی اثر ارزیابی کرده و این ابـزار مهم بازاریابی برای صاحبان آن صنعت بی استفاده خواهد بود.

نمایشگاه های اکسپو

نمایشگاه های بین المـللی که هر پنج سـال یک مرتبـه با مـیزبانی یکـی از کشـورهای جهـان که به مـدت شـش ماه بـرگزار مـی شود. در ایـن نمایشـگاه ها کـشـورها آخرین دستاوردها در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، علمی و معرفی فرهنگ همراه با دورنمای توسعه به نمایش گذاشته می شود. این نمایشگاه ها در دراز مـدت و در مقیاس وسیع باعث توسعه اقتصاد و مراودات اقتصادی برای کشورها باشد.

اولین اکسپو در کشور امارات و از 20 اکتبر 2020  الی 10 آوریل 2021  برگزار خواهد شد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *